Oι… διακοπές του Λιβάγια και η θέση της ΑΕΚ (pic)

Oι… διακοπές του Λιβάγια και η θέση της ΑΕΚ (pic)

Τι ανέφεραν οι Κροάτες για τον Μάρκο Λιβάγια που επέστρεψε χθες στην Αθήνα και τι λένε oι Κιτρινόμαυροι.

Ο Μάρκο Λιβάγια επέστρεψε χθες στην Ελλάδα, καθώς βρισκόταν στην πατρίδα του, έχοντας ζητήσει άδεια από την ΑΕΚ. Ο Κροάτης φορ γύρισε στην Αθήνα και έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα, ενώ σήμερα αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα των υπολοίπων.

Ο Λιβάγια ζήτησε και εξασφάλισε άδεια από την Ένωση προκειμένου να βρεθεί στη χώρα του, λόγω ενός πολύ προσωπικού του ζητήματος. Ο Μιγκέλ Καρντόσο και οι άνθρωποι του Δικεφάλου ικανοποίησαν το αίτημα του Κροάτη φορ, που ταξίδεψε στη χώρα του, απουσιάζοντας από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Η παρουσία του Λιβάγια στην Κροατία πάντως έγινε θέμα στον Τύπο της χώρας, με δημοσίευμα να παρουσιάζει τον άσο της ΑΕΚ να παίζει ποδόσφαιρο στην… παραλία! Όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία, που παρουσίασε η ιστοσελίδα «jutarnji.hr»! Το ρεπορτάζ των Κροατών ανέφερε πως ο Λιβάγια πέρασε κάποιες μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης στην πατρίδα του, κάνοντας διακοπές στο Σπλιτ.

Το δημοσίευμα συνεχίζει κάνοντας αναφορά στο «δέσιμο» του Λιβάγια με το Σπλιτ, καθώς αποτελεί τον τόπο που μεγάλωσε και που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Από την ΑΕΚ πάντως φαίνεται πως είναι ενήμεροι για όλα και γνωρίζουν τους λόγους της παρουσίας του Λιβάγια στην Κροατία τις προηγούμενες μέρες.

Αυτό που σημειωνόταν από την Ένωση ήταν πως το ζήτημα που υπήρχε για τον Λιβάγια και τον έκανε να ταξιδέψει στη χώρα του ήταν προσωπικής φύσης και δεν υπήρχε οτιδήποτε άλλο. Όπως προκύπτει από τον Τύπο της Κροατίας και το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο φορ της ΑΕΚ πέρασε λίγες ξέγνοιαστες μέρες στο Σπλιτ, έχοντας την ανάγκη προφανώς να «ξεσκάσει» από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει την περίοδο αυτή. Κάτι που συνέβη και πλέον ο 25χρονος άσος είναι ξανά στη διάθεση του Μιγκέλ Καρντόσο, που μένει να δούμε αν θα τον χρησιμοποιήσει στο φιλικό με τη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ