Ολυμπιακός: Άμεσες εξελίξεις με Νταμπό και τερματοφύλακα

Ολυμπιακός: Άμεσες εξελίξεις με Νταμπό και τερματοφύλακα

Στον Ολυμπιακό παράλληλα με τα αγωνιστικά, τρέχουν και τα μεταγραφικά θέματα με τις υποθέσεις του Νταμπό και του τερματοφύλακα να βρίσκονται στο προσκήνιο και να αναμένονται εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά απόψε (24/7) τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις κόντρα στην Πλζεν εκτός έδρας με σκοπό να ξαναβρεθεί στους ομίλους του Champions League. Ωστόσο παράλληλα με τα αγωνιστικά θέματα που όπως είναι λογικό κυριαρχούν, «τρέχουν» και τα μεταγραφικά θέματα των ερυθρόλευκων,

Το όνομα του Μπράιαν Νταμπό βρίσκεται στο προσκήνιο αναφορικά με την απόκτηση ενός ακόμα κεντριού μέσου. Σύμφωνα με τον Πρωταθλητή οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στον παίκτη της Φιορεντίνα μιας και η έτερη ανταγωνίστρια, Ναντ, φαίνεται να αποσύρεται από την διεκδίκηση της υπογραφής του.

Σχεδόν κλεισμένη θεωρείται από την άλλη η μεταγραφή τερματοφύλακα, αναπληρωματικό του Ζοσέ Σα. Και η υπόθεση αυτή είναι πολύ προχωρημένη και δεν αποκλείεται να έχουμε και ανακοινώσεις από αύριο, μετά το ματς με την Πλζεν, για το παίκτη που θα κλείσει την τριάδα τερματοφυλάκων μαζί με τους Σα και Τζολάκη ενόψει της ερχόμενης σεζόν, μιας και ο Σιαμπάνης προορίζεται να δοθεί δανεικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ