Σολδάνο: Κρούσεις από Μπράγκα και MLS

Σολδάνο: Κρούσεις από Μπράγκα και MLS

Περιζήτητος ο Αργεντινός επιθετικός του Ολυμπιακού, Φράνκο Σολδάνο που θα παραχωρηθεί δανεικός.

Ο Φράνκο Σολδάνο αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του καθώς δεν βρίσκεται αυτή την στιγμή στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ήδη περιζήτητος καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν έως τώρα δεχθεί κρούσεις από ομάδα του MLS, των Εμιράτων την Μπράγκα και την Ουέσκα.

Για τον Φράνκο Σολδάνο αλλά και για τον Ολυμπιακό το ζητούμενο είναι η ομάδα που θα παραχωρηθεί δανεικός να του δώσει χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται ο Αργεντινός στράικερ.

Οι ερυθρόλευκοι άλλωστε δεν έχουν άρει την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Σολδάνο. Ναι μεν αυτή την στιγμή δεν έχει καταφέρει ακόμη να μπει στο κλίμα της ομάδας και στα δεδομένα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όμως μια ευκαιρία σε άλλο σύλλογο είναι πιθανό να τον βοηθήσει ώστε να επιστρέψει πιο έτοιμος στον Ολυμπιακό.

Τόσο ο Σολδάνο όσο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν βιάζονται θέλοντας να οδηγηθούν στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Εφόσον άλλωστε οι κρούσεις που έχουν έως τώρα γίνουν επίσημες προτάσεις θα μπορεί να μπει η αξιόλογηση στην τελική ευθεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ