Ενδιαφέρον από ισπανική ομάδα για Ναουέλ

Ενδιαφέρον από ισπανική ομάδα για Ναουέλ

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Αλμπαθέτε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

O Ματίας Ναουέλ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο να δοθεί ως δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο 23χρονος εξτρέμ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την ομάδα της Γαλικίας επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν και μοιραία θα παραχωρηθεί εκ νέου σε άλλη ομάδα, είτε ως δανεικός είτε με κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Elgoldigital», μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του φέρεται να είναι η Αλμπαθέτε. Η εν λόγω ιστοσελίδα μάλιστα τονίζει ότι η ομάδα της Σεγκούντα Ντιβιζιόν μπορεί να αποκτήσει τον Ναουέλ με πολύ μικρό κόστος, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ολυμπιακού, ενώ προέρχεται από μέτρια σεζόν.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Ματίας Ναουέλ έπαιξε σε 11 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια πραγματοποίησε 18 εμφανίσεις, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ ή να μοιράσει κάποια ασίστ. Το μέλλον του είναι μακριά από τον Πειραιά, με την Αλμπαθέτε να μπαίνει στο κόλπο για την απόκτησή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 23χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ