Κοντοές : «Βαθμός ψυχολογίας η ισοπαλία με την ΑΕΚ»

Κοντοές : «Βαθμός ψυχολογίας η ισοπαλία με την ΑΕΚ»

Πολύ σημαντική ψυχολογική τόνωση έδωσε στους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης η ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ, όπως είπε ο Γιάννης Κοντοές.

Πάρα πολύ σημαντικό, κυρίως από άποψη ψυχολογίας, χαρακτήρισε τον βαθμό που απέσπασε χθες (16/12) ο Απόλλων Σμύρνης από την ΑΕΚ ο Γιάννης Κοντοές.

Ο Έλληνας αμυντικός δήλωσε πως αυτή η ισοπαλία τόνωσε την ψυχολογία των παικτών της Ελαφράς Ταξιαρχίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί στην προσπάθεια για την σωτηρία. Τέλος, ο 31χρονος μπακ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Παράσχο, λέγοντας πως διαβάζει πολύ καλά τον αντίπαλο.

«Για μας είναι πάρα πολύ σημαντικός ο κάθε βαθμός. Θα προτιμούσα να είχαμε πάρει έναν βαθμό με τον Πλατανιά, αν όχι να νικούσαμε και να χάναμε σήμερα. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε ότι πάμε για τη σωτηρία. Από εκεί και πέρα θα έλεγα ότι είναι και ένας βαθμός ψυχολογίας γιατί δείχνουμε τις ικανότητές μας».

Για το τι άλλαξε ο Γιώργος Παράσχος: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον κύριο Γιώργο, είναι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι το βασικό του προσόν είναι ότι διαβάζει πολύ καλά τον αντίπαλο. Νομίζω ότι κι ο κόουτς κι εμείς καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια σε ένα νέο σύστημα, το δουλέψαμε πολύ μέσα στην εβδομάδα και πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ: «Έπαιξε με ψηλές μπαλιές. Η απουσία του Μάνταλου έπαιξε ρόλο στο να παίξει η ΑΕΚ με έναν αναμενόμενο τρόπο. Έπαιξε όπως την περιμέναμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ