Παναθηναϊκός: Στο μυαλό του Νταμπίζα ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Στο μυαλό του Νταμπίζα ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποτελεί προτεραιότητα για τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και θα επιδιώξει άμεσα να κλείσει την υπόθεση. Υπάρχει σίγουρα εναλλακτική, πιο κάτω στη λίστα μοιάζει να είναι ο Βόρμγκορ.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ εδώ και μέρες είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας.

Ο 28χρονος Ολλανδός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μέλμπουρν Σίτι έχει κερδίσει την προτίμηση των Νίκου Νταμπίζα, Γιώργου Δώνη και στόχος του τεχνικού διευθυντή είναι να κλείσει το συντομότερο κι αυτή την υπόθεση.

Ο Νταμπίζας θα κάνει την προσπάθειά του εντός της εβδομάδας κι αν δει ότι καθυστερεί χωρίς αντίκρισμα, τότε θα στραφεί στις εναλλακτικές λύσεις. Ο Σένκεφελντ έχει διαμηνύσει στους «πράσινους» ότι εξετάζει σοβαρά την προσφορά τους, αλλά ως ελεύθερος θέλει κι ένα καλό συμβόλαιο. Ο ίδιος απασχολεί κι άλλες ομάδες, κυρίως στην πατρίδα του και στη Τουρκία, ενώ και στην Αυστραλία άφησε καλές εντυπώσεις και υπάρχουν προτάσεις.

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι κι αυτή η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος, όμως, είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν κι εναλλακτικές λύσεις. Φαίνεται ότι έχει εντοπιστεί κι άλλος στόχος, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Βίτο Βόρμγκορ είναι πιο κάτω στη λίστα.

Ο 31χρονος Ολλανδός στόπερ έχει συμβόλαιο με τη νορβηγική Μπραν, έως το τέλος του έτους και δεν σκοπεύει να το ανανεώσει. Η απόσταση στο οικονομικό είναι σημαντική και ο ίδιος με αναρτήσεις του στα social media δείχνει ότι τον απασχολεί η προοπτική του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ