Σε πρώτο πλάνο ο βασικός στόπερ στον Παναθηναϊκό

Σε πρώτο πλάνο ο βασικός στόπερ στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα πάρει φανέλα βασικού τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την απόκτηση του Νούνες και του Ζαχίντ, κλείνοντας δύο «τρύπες» στο ρόστερ του, ωστόσο πλέον μπαίνει σε πρώτο πλάνο ο βασικός κεντρικός αμυντικός.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει στοχεύσει στην απόκτηση ενός βασικού στόπερ που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα του Παναθηναϊκού, φυσικά με βάση του μπάτζετ που έχει διαθέσιμο ο Έλληνας τεχνικός διευθυντής.

Η περίπτωση του Μπαρτ Σένκεφελντ είναι στην κορυφή της λίστας για το τριφύλλι, ενώ ως εναλλακτική λύση υπάρχει ο Βίτο Βόρμγκορ, ο οποίος αρέσει και στον Γιώργο Δώνη. Παρόλα αυτά ο Νταμπίζας δεν μένει μόνο εκεί και κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει στη λίστα του τουλάχιστον άλλους δύο παίκτες, ενώ θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική με τις υποθέσεις του Ζαχίντ αλλά και των ανανεώσεων. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον Σένκεφελντ και είναι κοντά στις 250.000 ευρώ, όμως ο παίκτης ζητάει κάτι παραπάνω και υπάρχει μια στασιμότητα, με τον Νταμπίζα να τσεκάρει κι άλλες εναλλακτικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ