Οδεύει προς Ολυμπιακό ο Αλέν

Οδεύει προς Ολυμπιακό ο Αλέν

Ο Μπομπί Αλέν βρίσκεται στην Αθήνα και αν όλα πάνε καλά θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού και θα πλαισιώσει τους Σα και Τζολάκη στη θέση «1».

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής ενόψει της νέας σεζόν με τον Μπόμπι Αλέν να είναι ο «εκλεκτός» του Πέδρο Μαρτίνς για να πλαισιώσει τον Ζοσέ Σα στη θέση «1».

Ο Γάλλος τερματοφύλακας βρίσκεται στην Αθήνα και όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο μπακ απ γκολκίπερ στους ερυθρόλευκους. Ο Αλέν είναι ένας έμπειρος κίπερ και αυτό είναι κάτι που ήθελε και ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού και η επιθυμία του γίνεται πράξη.

Ο 27χρονος Γάλλος γκολκίπερ αγωνίστηκε στη Ligue 1 με την Ντιζόν την περασμένη χρονιά και κατέγραψε 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πλέον είναι ελεύθερος και φέρεται να βρίσκεται στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην Ντιζόν αγωνιζόταν από το 2016, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από δύο ακόμα ομάδες της χώρας του, την Red Star και την US Ivry. Φυσικά αν αποκτηθεί θα λογίζεται για δεύτερος στην ιεραρχία των γκολκίπερ, πίσω από τον Σα και μπροστά από τον νεαρό Τζολάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ