Ανακοίνωσε τον Αλέν ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε τον Αλέν ο Ολυμπιακός

Ο Γάλλος τερματοφύλακας είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να ολοκληρώνουν την μεταγραφή του παίκτη

Στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπόμπι Αλέν προχώρησε ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους ν’ ανακοινώνουν επίσημα την απόκτηση του 27χρονου Γάλλου τερματοφύλακαμ επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που σας είχε παρουσιάσει to10.gr.

Με την μεταγραφή του Αλέν οι πειραιώτες εντάσσουν στο ρόστεδρ τους έναν γκολκίπερ με παραστάσεις από το γαλλικό πρωτάθλημα και ο Αλέν θα είναι το back up του Ζοσέ Σα στην ομάδα του λιμανιού.

Ο Αλέν αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Ντιζόν και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με τον Φρανσουά Μοντέστο να κάνει θετική εισήγηση για την απόκτηση του παίκτη.

Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν με την μεταγραφή του Γάλλου το θέμα του γκολκίπερ πίσω από τον Σα, επιλέγοντας έναν έμπειρο πορτιέρε, τον οποίο ξέρει καλά ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού.

Ο Αλέν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους και εν συνεχεία υπήρξαν οι ανακοινώσεις από την ομάδα του Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ