Καρντόσο: «Εχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για τίτλους…»

Καρντόσο: «Εχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για τίτλους…»

Ο Μιγκέλ Καρντόσο μίλησε μετά το τέλος του φιλικού στη Λαμία όπου νίκησε η ΑΕΚ.

Με το γκολ του Χρήστου Αλμπάνη και με πολλές απουσίες η ΑΕΚ νίκησε 1-0 μέσα στη Λαμία σε φιλικό. Και έδειξε ότι συνεχίζει να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα.

Μετά το τέλος τους παιχνιδιού ο Πορτογάλος τεχνικός Μιγκέλ Καρντόσο έκανε κάποιες δηλώσεις, μιλώντας για τον την πρόοδο της ομάδας του, τους στόχους αλλά, τον Νέλσον Ολιβέιρα και τον Ντανιέλε Βέρντε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Νομίζω, πως μέχρι και το 70’ που έγιναν πολλές αλλαγές, η ομάδα προσπάθησε να αναπτύξει αυτό που θέλουμε στο μέλλον.

Για τους στόχους ενόψει της νέα σεζόν: «Μετά από την περυσινή διαφορά που είχαμε από τον πρώτο, υπάρχει δουλειά να κάνουμε. Να νικάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κοτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτό πρέπει να κάνουμε»

Για τον Νέλσον Ολιβέιρα: «Ο Ολιβέιρα ήταν αδύνατο να παίξει, έχοντας κάνει μόνο δύο προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες. Θέλω πρώτα να καταλάβει τη δική μας φιλοσοφία, τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να αγωνιζόμαστε κι έπειτα θα παίξει»

Για τον Ντανιέλε Βέρντε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά για παίκτες. Η ουσία ήταν πως είδαμε μια ομάδα που έπαιζε δυνατά και μυαλωμένα. Είδα παίκτες που προσπαθούσαν να παίξουμε με τον τρόπου που έχουν μάθει στις προπονήσεις και όπως θέλουμε να είμαστε στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ