Βέρντε: «Φανταστική ομάδα η ΑΕΚ, μεγάλος παίκτης ο Ολιβέιρα»

Βέρντε: «Φανταστική ομάδα η ΑΕΚ, μεγάλος παίκτης ο Ολιβέιρα»

Ο Ντανιέλε Βέρντε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα αποθέωσε τον Νέλσον Ολιβέιρα, εκφράζοντας την ανυπομονησία του να παίξουν παρέα με τα κιτρινόμαυρα.

Φανταστική ομάδα και απίστευτο κλαμπ χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος δείχνει να έχει τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής.

Ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα θα είναι έτοιμη στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς, ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία του να παίξει παρέα με τον Νέλσον Ολιβέιρα, τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι πως αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά, έβγαλα 45 λεπτά και ίσως να μπορούσα να βγάλω περισσότερο. Είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν έχω παίξει αλλά δουλεύω καθημερινά για να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα», είπε αρχικά.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ΑΕΚ: «Είναι μια φανταστική ομάδα, ένα απίστευτο κλαμπ, δεν πίστευα ότι τα πράγματα μπορούσαν να είναι τόσο καλά και νομίζω μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Για το ότι βγήκε παρέα με τον Ολιβέιρα και αν ανυπομονεί να παίξει μαζί του: «Φυσικά, μιλάμε για έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Έχω πολύ όρεξη να παίξω και θα ήθελα πολύ να συνεργαζόμαστε για να κερδίζουμε κάθε ομάδα μαζί».

Αν θα είναι έτοιμη η ομάδα στις 8 Αυγούστου: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, να επικεντρωθούμε στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού ώστε να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα εντός κι εκτός έδρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ