Μόνο αν μπει το «2» μπροστά για Μακέντα

Μόνο αν μπει το «2» μπροστά για Μακέντα

Ο Παναθηναϊκός δεν θα μπει σε διαδικασία πώλησης του βασικού φορ, αν δεν είναι τα χρήματα σε επίπεδο που να του εξασφαλίζουν αντικαταστάτη και όφελος.

Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι από τους πιο ακριβούς παίκτες στη βιτρίνα του Παναθηναϊκού. Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν διάφορα σενάρια για τον 28χρονο Ιταλό επιθετικό.

Το ένα θέλει να έγινε κρούση από ομάδα της αραβικής χερσονήσου και να απορρίφθηκε πριν καν έρθει επίσημη πρόταση, διότι τα ποσά που ακούγονται κυμαίνονταν από 300.000 έως 500.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός είχε ξεκαθαρίσει ότι με αυτό το ποσό δεν χρειάζεται καν να συζητήσει. Μετά υπήρξαν σενάρια για τη Κίνα και πλέον πιο πολύ γίνεται λόγος για τη Τουρκία. Η Τραμπζονσπόρ αναζητεί επιθετικό και στη γειτονική χώρα υποστήριζαν ότι στη λίστα της είναι και ο Μακέντα, αλλά στελέχη του τουρκικού συλλόγου διέψευσαν τα δημοσιεύματα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν συζητάει πλέον για ένα εκατ. ευρώ, όπως λεγόταν αρχικά. Αυτό το ποσό ήταν πριν καιρό… Μίνιμουμ εννοείται ένα. Στη συνέχεια και λόγω όλων των φημών, το ποσό φέρεται να έγινε 1,5. Αλλά κι αυτό απέχει από την πραγματικότητα. Ο Παναθηναϊκός με το ξεκίνημα που έχει κάνει και στην προετοιμασία ο Μακέντα (τρία γκολ στα δύο δυνατά φιλικά με Φέγενορντ, Αγιαξ), αλλά κι επειδή πλησιάζουμε στο τέλος Ιουλίου, θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει για την πώληση του βασικού του επιθετικού, μόνο αν στην επταψήφια προσφορά βρίσκεται μπροστά το «2».

Καταρχάς, οι Νταμπίζας, Δώνης δεν θα ήθελαν να πουλήσουν τον Μακέντα, όμως, όλα είναι θέμα προσφοράς. Για να συναινέσουν στον μεγαλομέτοχο την παραχώρηση του βασικού φορ, θα πρέπει τα χρήματα να είναι τόσα που και στον σύλλογο θα προσφέρουν σημαντική ανάσα και θα είναι ικανά για τον αντικαταστάτη του. Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, να σημειωθεί ότι ήδη αναζητεί έναν φορ. Δεν θα είναι, λοιπόν και το πιο απλό να μπει στη διαδικασία να ψάχνει με έναν μήνα μπροστά του δύο επιθετικούς. Όπως δεν είναι εύκολο να βρεις καλούς και συνάμα οικονομικούς φορ. Ο Μακέντα έχει νορμάλ συμβόλαιο, στις δυνατότητες του «τριφυλλιού» και για να μπορέσει να βρει έναν τουλάχιστον ισάξιο παίκτη ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δώσει χρήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ