ΑΕΚ: Στο προσκήνιο στόπερ που παίζει και κόφτης

ΑΕΚ: Στο προσκήνιο στόπερ που παίζει και κόφτης

Η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά και αναζητά ιδανικά ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις μεσοαμυντικά.

Τα προβλήματα της ΑΕΚ στην άμυνα έχουν φανεί κατά το διάστημα της προετοιμασίας και των φιλικών σε Κίελτσε και Ελλάδα. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι αδύνατον να βγάλει όλη τη χρονιά, ο Μάριος Οικονόμου ξεκινά την χρονιά με θλάση καλοκαιριάτικα, ο Ογκνιέν Βράνιες δεν έχει μπει δυνατά λόγω αγωνιστικής αποχής εδώ και μήνες, ενώ ο Στράτος Σβάρνας κάθε άλλο παρά ικανοποίησε. Και έτσι ο Δικέφαλος έχει βγει στην γύρα στην αγορά για έναν ποδοσφαιριστή της μεσοαμυντικής γραμμής.

Πιο συγκεκριμένα η πρώτη στόχευση του τιμ της ΑΕΚ έχει να κάνει με την ανεύρεση ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως εξάρι, δηλαδή κόφτης. Ιδανικά να είναι και αριστεροπόδαρος.

Η λίστα με τέτοιους παίκτες σαφώς και δεν είναι μεγάλη, για αυτό και δεν αποκλείεται να προσαρμοστεί σε άλλα δεδομένα η ΑΕΚ όσο πλησιάζουμε στον Αύγουστο που οι επιλογές μειώνονται. Ο Μιγκέλ Καρντόσο μίλησε και στη Λαμία για απόκτηση στόπερ, πρώτη φορά δημοσίως. Και ουσιαστικά έριξε το… σύνθημα στους υψηλά ιστάμενους της ΠΑΕ ΑΕΚ για να προχωρήσει άμεσα μια μεταγραφή πριν αρχίσει για τα καλά η νέα αγωνιστική περίοδος.

Αυτό όταν γίνει, αυτόματα θα σημάνει ότι ο Σβάρνας δεν αποκλείεται να πάμε σε κάποια ομάδα δανεικός, ενώ ανοιχτό είναι ακόμη το ζήτημα της λύσης του συμβολαίου του Ούρος Τσόσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ