Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Άλτμαν, χάνει τον Ολυμπιακό!

Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Άλτμαν, χάνει τον Ολυμπιακό!

Χωρίς τον Όμρι Άλτμαν θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Superleague, αφού ο Ισραηλινός τιμωρήθηκε για τρεις αγωνιστικές, λόγω του εκτός φάσης χτυπηματος στον αγώνα με την ΑΕΛ. Συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να επιβάλει ποινή τριών σγωνιστικών στον παικτη του Παναθηναϊκού με […]

Χωρίς τον Όμρι Άλτμαν θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Superleague, αφού ο Ισραηλινός τιμωρήθηκε για τρεις αγωνιστικές, λόγω του εκτός φάσης χτυπηματος στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να επιβάλει ποινή τριών σγωνιστικών στον παικτη του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί αύριο κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο, ενώ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Πέραν του Άλτμαν, τιμωρημένος για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» είναι και ο Ροντρίγκο Μολέδο, με αποτέλεσμα οι επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη ενόψει του ματς του Σαββάτου να μειώνονται αισθητά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ