Παναθηναϊκός : Σένκεφελντ όπως… Ζαχίντ

Παναθηναϊκός : Σένκεφελντ όπως… Ζαχίντ

Σκληρό πόκερ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολλανδού αμυντικού. Οι πράσινοι διαρρέουν πως η προθεσμία απάντησης πέρασε, σε μια υπόθεση που θυμίζει... Ζαχίντ.

Η πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού στον ΑΠΟΕΛ για τον Γκίας Ζαχίντ είχε συγκεκριμένο deadline. Ένα deadline στο οποίο οι Κύπριοι δεν απάντησαν ποτέ. Τότε ήταν που ο Παναθηναϊκός έβαζε πάγο στο θέμα, βγάζοντας προς τα έξω ότι συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους και περιμένοντας από την άλλη πλευρά να κάνει κίνηση.

Αποδείχτηκε μια – πολύ πετυχημένη – κίνηση τακτικής από τους πράσινους, οι οποίοι τελικά έκαναν δικό τους έναν παίκτη που ήθελε πάρα πολύ ο Γιώργος Δώνης. Όπως θέλει πολύ και τον Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον οποίο υπάρχει μια νέα… παρτίδα πόκερ, ανάλογη με εκείνη της περίπτωσης Ζαχίντ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα στην κορυφή της λίστας του τον Σένκεφελντ, ωστόσο όπως διαρρέουν από το τριφύλλι ο παίκτης δεν απάντησε στην προθεσμία που του δόθηκε. Κι ως εκ τούτου προχωρούν τον σχεδιασμό τους, κοιτάζοντας και προς άλλες περιπτώσεις αμυντικών.

Ωστόσο, ο Σένκεφελντ παραμένει στην κορυφή της πράσινης λίστας και πλέον το… μπαλάκι πηγαίνει στη δική του πλευρά. Στο να πάρει την πρωτοβουλία για να συζητήσει εκ νέου με τους πράσινους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ