Επίσημο: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό ο Μπουχαλάκης

Επίσημο: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό ο Μπουχαλάκης

Ο Ολυμπιακός επέκτεινε την συνεργασία του με τον διεθνή μέσο μέχρι το 2022, με τους πειραιώτες ν’ ανακοινώνουν την υπογραφή του νέου συμβολαίου

Η σημερινή μέρα είναι κάτι… παραπάνω από ξεχωριστή για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη καθώς ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού υπέγραψε επέκταση της συνεργασία του με την ομάδα του λιμανιού μέχρι το 2022.

Ο Μπουχαλάκης είχε συμφωνήσει με την διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ και πλέον οι δύο πλευρές επισημοποίησαν την συνεργασίας τους για τρία ακόμα χρόνια, με την υπογραφή των συμβολαίων.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον διεθνή άσο και ο Μπουχαλάκης δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις.

Ο «Μπούχα» ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν σημαντικά τον Ολυμπιακό την περσινή σεζόν κι έχει επίσης ξεκινήσει πολύ καλά και φέτος. Μάλιστα ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη κι έκανε θερμή εισήγηση για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά στηρίζει πολλά και την φετινή αγωνιστική περίοδο στον διεθνή μέσο, κάτι που άλλωστε φάνηκε από την παρουσία του Μπουχαλάκη στην βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, εναντίον της Πλκζεν στην Τσεχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ