Ο Ολυμπιακός «επεκτείνει» το μέλλον του

Ο Ολυμπιακός «επεκτείνει» το μέλλον του

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει μια σειρά από πολύ σημαντικές κινήσεις επεκτείνοντας τις συνεργασίες του με Φορτούνη, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκη και Τσιμίκα. Ο Ολυμπιακός προχωρά με το βλέμμα στο μέλλον.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, με την ομάδα του Πειραιά να επιβραβεύει τον διεθνή μέσο για την πολύ καλή παρουσία του την περσινή σεζόν αλλά και στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου.

Ο διεθνής μέσος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του λιμανιού κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί έχει να κάνει με μια σειρά πολύ σημαντικών κινήσεων που αφορούν τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Η διοίκηση των πειραιωτών έδειξε με τις αποφάσεις της πως έκανε τις κατάλληλες κινήσεις έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, επενδύοντας στην παραμονή παικτών που έχουν τις δυνατότητες να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του λιμανιού.

Παράλληλα ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκαν οι ερυθρόλευκοι στο θέμα της ανανέωσης συμβολαίων πολλών παικτών το τελευταίο διάστημα, φανερώνει και την ικανοποίηση των ιθυνόντων της ομάδας του Πειραιά για την προσπάθεια που έγινε πέρυσι, στην προσπάθεια για το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού.

Το τεράστιο συμβόλαιο στον Φορτούνη

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι φυσικά η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη, πριν τον σοβαρό τραυματισμό του διεθνούς μέσου. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης είπε όχι σε πολλές προτάσεις ξένων ομάδων για τον Φορτούνη και κράτησε τον διεθνή μέσο στην ομάδα του λιμανιού.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού πρόσφερε ένα τεράστιο συμβόλαιο στον αρχηγό των ερυθρόλευκων και ο Φορτούνης έβαλε την υπογραφή του, επεκτείνοντας την συνεργασία του με την ομάδα της καρδιάς του.

Νέα συμβόλαια με αυξημένες αποδοχής σε Σισέ και Καμαρά

Ο Πάπε Σισέ και ο Μαντί Καμαρά είναι δύο παίκτες που αποκτήθηκαν μετά από εισήγηση του Φρανσουά Μοντέστο και αμφότεροι πραγματοποίησαν πέρυσι μια πολύ καλή σεζόν. Για τον Σισέ ήταν η δεύτερη χρονιά του στην ομάδα του Πειραιά, για τον Καμαρά η πρώτη.

Ο Ολυμπιακός έδειξε με τις προτάσεις που έκανε στους δύο παίκτες για την επέκταση των συμβολαίων τους, πως αναγνώρισε την προσπάθεια που έκαναν και με τα νέα αυτά συμβόλαια έγινε και μια μεγάλη αύξηση αποδοχών στους δύο ποδοσφαιριστές.

Μπουχαλάκης και Τσιμίκας

Όπως αναφέραμε στον πρόλογο ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος έκανε επίσης μια εξαιρετική περσινή σεζόν.

Παράλληλα θα πρέπει να επισημανθεί και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Τσιμίκα, καθώς ο νεαρός αριστερός μπακ επέστρεψε το καλοκαίρι του 2018 στους ερυθρόλευκους, μετά την παρουσία του στην Ολλανδία.

Κέρδισε το στοίχημα πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και ο Ολυμπιακός προχώρησε τον περασμένο χειμώνα στην ανανέωση της συνεργασίας του και με τον νεαρό αριστερό μπακ.

Οι ερυθρόλευκοι ξέρουν πολύ καλά ότι οι επιλογές τους να κρατήσουν τους παίκτες που προαναφέραμε, υπογράφοντας μαζί τους νέα συμβόλαια, είναι σημαντικό στοιχείο για την αγωνιστική συνέχεια της ομάδας του λιμανιού, ενόψει της νέας σεζόν.

Κι εδώ βεβαίως θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στις αποφάσεις των παικτών του Ολυμπιακού να επεκτείνουν τις συνεργασίες τους με την ομάδα του Πειραιά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού βλέπουν ότι έχουν τα καλύτερα συμβόλαια στην χώρα, έχουν τις μεγαλύτερες ανέσεις και αγωνίζονται στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας.

Θέλουν να παραμείνουν στους ερυθρόλευκους και γι’ αυτό άλλωστε υπογράφουν νέα συμβόλαια. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να εστιάσει κάποιος και στην επιθυμία των ποδοσφαιριστών να παραμείνουν στον Ολυμπιακό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ