Βερνμπλουμ: «Θα δώσω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ»

Βερνμπλουμ: «Θα δώσω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ»

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ υποστήριξε πως η ομάδα θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της απέναντι στον Άγιαξ, ενώ θεωρεί πως οι εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στα φιλικά είναι πολύ καλές.

Ο Σουηδός μέσος, Πόντους Βέρνμπλουμ, με δηλώσεις του στάθηκε στην επιστροφή του στις κανονικές προπονήσεις μετά τον τραυματισμό που είχε, αλλά και στις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ. Αρχικά μίλησε για την επιστροφή του και την υποδοχή των συμπαικτών του.

«Προλάβαμε και δεθήκαμε με τον Βιεϊρίνια και τον Μαουρίσιο. Με πίεσαν και με βοήθησαν για να επιστρέψω πιο δυνατός και θα κάνω το ίδιο και εγώ για αυτούς».

Για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ: «Όλα ξεκινάνε από το μηδέν. Υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, υπάρχει ένα καινούργιο τεχνικό επιτελείο και οι βάσεις μπαίνουν από την αρχή. Οι εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά ήταν πολύ καλές. Υπάρχει η πρόκληση των αναμετρήσεων με τον Άγιαξ, αλλά όλη η ομάδα θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της».

Για τον Εσίτι: «Δεν έχω προλάβει να έχω πλήρη εικόνα. Θα πρέπει να βρεθεί χημεία μεταξύ μας και να στηθεί ένα δυνατό σύνολο».

Για το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του: «Στο γυμναστήριο η δική μου δουλειά είναι αυξημένη, κουβαλάω μαζί μου το laptop μου και έχω παίξει 14 σεζόν στο Football Manager. Δεν σκέφτομαι να ακολουθήσω καριέρα προπονητή, αλλά θα συνεχίσω να παίζω Football Manager για διασκέδαση».

Για το οικογενειακό κλίμα της ομάδας: «Είναι κάτι μεταξύ σεβασμού και διασκέδασης, ώστε να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα. Για να ξανατραγουδήσω θα πρέπει να πιω πολλά ποτά, δεν ήξερα ότι θα βγει το video στην δημοσιότητα (σ.σ γέλια)».

Για το τι πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να περιμένουν να δώσω ότι έχω και δεν έχω στο γήπεδο. Γίνομαι πιο δυνατός όταν βγαίνω στο γήπεδο και θα είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα όταν βγω στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ