ΑΕΚ: Βέρντε για 8 Αυγούστου, Ολιβέιρα για 15

ΑΕΚ: Βέρντε για 8 Αυγούστου, Ολιβέιρα για 15

Πότε υπολογίζουν στον Δικέφαλο να είναι έτοιμοι ο Ιταλός και ο Πορτογάλος.

Η ΑΕΚ την Παρασκευή είχε ρεπό και το Σάββατο θα μπει ξανά στο γήπεδο για προπόνηση. Το βλέμμα πέφτει πάνω στο φιλικό της προσεχούς Τετάρτης. Αντίπαλος στο ΟΑΚΑ για την πρόβα τζενεράλε ενόψει Γιουρόπα Λιγκ η τουρκική Μπασακσεχίρ με σπουδαίο ονόματα στη διάθεση της.

Καλό τεστ για να μετρήσεις δυνάμεις ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων. Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει αρκετούς τραυματίες και περιμένει να δει ποιοι θα παίξουν την Τετάρτη και στις 8 Αυγούστου. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και πότε θα είναι έτοιμοι Ντανιέλε Βέρντε και Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Ιταλός έπαιξε ένα ημίχρονο στη Λαμία και έδειξε σε καλό επίπεδο. Ψάχνει μόνο χρόνο και ρυθμό. Ο Πορτογάλος είναι πιο πίσω και ίσως παίξει την Τετάρτη με τους Τούρκους του Ναπολεόνι και του Ρομπίνιο.

Ο σκοπός των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι ο Βέρντε να είναι καθόλα έτοιμος στο πρώτο επίσημο ματς στις 8 Αυγούστου. Για τον Ολιβέιρα θέλουν στην ρεβάνς να μπορεί να βοηθήσει, δηλαδή στις 15 Αυγούστου. Ο Καρντόσο δεν θα βιαστεί καθώς θέλει να γίνει η ένταξη τους σωστά και με ορθές συνθήκες στο αγωνιστικό πλάνο του. Ο κόσμος της ΑΕΚ πάντως λόγω της ευρωπαϊκής τιμωρίας των δύο αγώνων, θα πάει την Τετάρτη να τους δει και τους δύο για πρώτη φορά. Ειδάλλως θα περιμένει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ 25-25 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ