Ολυμπιακός: Προχωρημένο του Μπενζιά, παζάρια για Νταμπό

Ολυμπιακός: Προχωρημένο του Μπενζιά, παζάρια για Νταμπό

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε τελικές διαπραγματεύσεις με τον Γιασίν Μπενζιά, την ώρα που γίνεται προσπάθεια να καμφτεί η αντίσταση της Φιορεντίνα για τον Μπριάν Νταμπό.

Ο Ολυμπιακός εν μέσω των παιχνιδιών με την Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League, «τρέχει» και τα μεταγραφικά του θέματα ου αφορούν την απόκτηση παίκτη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τα ονόματα των Μπενζιά και Νταμπό να κυριαρχούν.

Όσον αφορά τον Αλγερινό Γιασίν Μπενζιά, προορίζεται για αντί-Φορτούνης, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με τη γαλλική Λιλ, σύμφωνα με τον Πρωταθλητή και η επίτευξη συμφωνία βρίσκεται προ των πυλών.

Ισχυρό ατού για τους ερυθρόλευκους είναι η παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά με τον οποίο είχε υπάρξει συμπαίκτης ο Μπενζιά στη Φενέρ, αλλά και του Χιλάλ Σουντανί με τον οποίο έχουν κοινή καταγωγή από την Αλγερία.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει άκρη με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Μπριάν Νταμπό. Οι Ιταλοί κάνουν παζάρια και ζητούν ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο Ολυμπιακός και η μοναδική ανταγωνίστριά του, η γαλλική Ναντ, προσπαθούν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό από τους Βιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ