Ατρόμητος σε Κάναντι: «Είμαστε περήφανοι για σένα!» (pic)

Ατρόμητος σε Κάναντι: «Είμαστε περήφανοι για σένα!» (pic)

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας του Περιστερίου, Χρήστος Γαλαριώτης, έδωσε συγχαρητήρια στον Αυστριακό προπονητή για το πετυχημένο ντεμπούτο στην Νυρεμβέργη.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της Νυρεμβέργης ο Νταμίρ Κάναντι, με την ομάδα του πρώην τεχνικού του Ατρομήτου να κερδίζει εκτός έδρας την Ντιναμό Δρέσδης με 1-0 και να μπαίνει νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα 2.

Η νίκη της νέας ομάδας του Αυστριακού προπονητή δεν έμεινε ασχολίαστη από τους ανθρώπους του Ατρομήτου, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ομάδας του Περιστερίου, Χρήστο Γαλαριώτη, να του δίνει συγχαρητήρια για το πετυχημένο ντεμπούτο. Συγκεκριμένα, ανέβασε στα social media φωτογραφία του Κάναντι μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Νυρεμβέργης με την Δυναμό Δρέσδης και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Περήφανοι για σένα κόουτς, Η καλύτερη αρχή!».

Ο Κάναντι μπορεί να έφυγε από τον Ατρόμητο, αλλά όπως φαίνεται και από το παραπάνω μήνυμα, οι δύο πλευρές διατηρούν άριστες σχέσεις. Αλλωστε, ο Αυστριακός αποχώρησε σαν φίλος και δεν αποκλείεται στο μέλλον να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου…

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:   

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ