Απέφυγε τα χειρότερα ο Μπουζούκης

Απέφυγε τα χειρότερα ο Μπουζούκης

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν έχει υποστεί κάποιο ράγισμα, παρά μόνο ένα διάστρεμμα, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 μέρες.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Γιάννης Μπουζούκης.

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με την Φένλο, μετά από ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα που δέχθηκε στο χώρο του κέντρου και υπήρχε έντονη ανησυχία στο «πράσινο» στρατόπεδο ότι ο νεαρός άσος είχε υποστεί σοβαρή ζημιά.

Ευτυχώς, όμως, όπως φαίνεται απέφυγε τα χειρότερα, καθώς σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού, ο 21χρονος μέσος δεν έχει υποστεί κάποιο ράγισμα, παρά μόνο ένα διάστρεμμα, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 μέρες.

Οι γιατροί του Τριφυλλιού εμφανίζονται καθησυχαστικοί και μάλιστα αν και αρχικά υπήρχε η σκέψη ο Μπουζούκης να πάει κατευθείαν στο νοσοκομείο, αποφασίστηκε τελικά να πάει για εξετάσεις μετά το τέλος του αγώνα με την ολλανδική ομάδα.

Ο νεαρός άσος τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Αν επιβεβαιωθεί η εκτίμηση του «πράσινου» ιατρικού επιτελείου, ο Μπουζούκης θα χάσει το υπόλοιπο κομμάτι της προετοιμασίας και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ