Διούδης: «Στόχος μας ένας τίτλος»

Διούδης: «Στόχος μας ένας τίτλος»

Ο Σωκράτης Διούδης δήλωσε μετά τη φιλική νίκη επί της Φένλο πως ο Παναθηναϊκός «καταδικασμένος» να κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Σωκράτης Διούδης τόνισε μετά το παιχνίδι με την Φένλο, πως στόχος του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι ο πρωταθλητισμός, ενώ μίλησε παράλληλα για την Εθνική Ελλάδος και το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Σε ατομικό επίπεδο είναι σημαντικό που νιώθω καλά με τα πατήματά μου. Σε ομαδικό επίπεδο δεν ξεκινήσαμε καλά και δώσαμε εύκολες επιθέσεις στον αντίπαλο. Υπάρχει κόπωση σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιωθούμε»

Για το αν αποτελεί στόχο για φέτος ένας τίτλος: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Να κάνουμε μία ομάδα αντίστοιχη του μεγέθους του Συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός είναι… καταδικασμένος να κάνει πρωταθλητισμό»

Για την Εθνική Ελλάδος: «Η Εθνική είναι το μεγαλύτερο όνειρο. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος. Ελπίζω σε μία κλήση στο μέλλον».

Για το ενδιαφέρον το ξένων ομάδων: «Σίγουρα είναι τιμητικό το ενδιαφέρον. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου. Θέλουμε να πετύχουμε στόχους. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει πάντα στόχους πρωταθλητισμού»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ