Η εκτίμηση για τον τραυματισμό του Μίσιτς

Η εκτίμηση για τον τραυματισμό του Μίσιτς

Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ εμφανίζεται καθησυχαστικό όσον αφορά τον τραυματισμό του Κροάτη μέσου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα στην έσω πλευρά του δεξιού του ποδιού.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς τραυματίστηκε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου στο φιλικό με την Αλ Τααβόν και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Έργκους Κάτσε.

Ο Κροάτης μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι, με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ πάντως να είναι καθησυχαστικό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο έμπειρος άσος υπέστη διάστρεμμα στην έσω πλευρά, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο 25χρονος μέσος τις επόμενες ώρες θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου, προκειμένου να υπάρξει μια οριστική εικόνα για τον τραυματισμό του, ενώ όπως είναι λογικό, ο Μίσιτς δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ενημερώθηκε για την κατάσταση του Ιβηρα και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί την Κυριακή ο Πορτογάλος χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ