Ο Βρουσάι… εκτέλεσε τον ΟΦΗ!

Ο Βρουσάι… εκτέλεσε τον ΟΦΗ!

Ο 21χρονος εξτρέμ της Βίλεμ, ο οποίος αγωνίζεται στον ολλανδικό σύλλογο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στη φιλική νίκη επί του ΟΦΗ με 2-1.

Φιλικό με την Βίλεμ του Μάριου Βρουσάι έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΟΦΗ, με την ομάδα του Γιώργου Σίμου να γνωρίζει την ήττα με 2-1.

Ο Ελληνας τεχνικός σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι ανακάτεψε την τράπουλα, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Ομιλητών δοκίμασε τον Νάστο σαν στόπερ, ενώ αυτή τη φορά ο Νέιρα έπαιξε στη φυσική του θέση πίσω από τον επιθετικό. Παράλληλα, αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Δεληγιαννίδης από τη στιγμή που επέστρεψε στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Οσον αφορά στον Μάριο Βρουσάι, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στον ολλανδικό σύλλογο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ήταν εξαιρετικός και μάλιστα πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Ο νεαρός εξτρέμ στο 80′ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η Βίλεμ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, δίνοντας τη νίκη στους Ολλανδούς. Για την ιστορία, οι Κρητικοί είχαν προηγηθεί στο 40′ με τον Σεμέντο, αλλά η ομάδα από το Τίλμπουργκ είχε ισοφαρίσει στο 67′ με τον Κουλιμπαλί.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό του ΟΦΗ επί ολλανδικού εδάφους, όπου αντιμετώπισε τις Μπέρσοτ, Αντερλεχτ, Έουπεν, Άγιαξ, Έμεν και Βίλεμ. Οι Κρητικοί θα επιστρέψουν στην Ελλάδα στις 31 Ιουλίου και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο Ηράκλειο, μετρώντας αντίστροφα πλέον ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

ΒΙΛΕΜ (Αντρί Κόρστερ): Βελενρόιτερ, Λιούις (71′ Βαν ντεν Μπόγκερτ), Χέερκενς, Πέτερς, Νούνελι (85′ Μακγκάρι), Γιόντς (68′ Ντάνκερλαϊ), Παυλίδης, Κέλερτ, Βρουσάι, Σαντίκι (71′ Ζάιντερβαικ), Χολμέν (50′ Κουλιμπαλί)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης (61′ Μπράουν), Δεληγιαννίδης (61′ Κοροβέσης), Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα (61′ Σασί), Σεμέντο, Τσιλιανίδης (70′ Βαζ), Μάνος (61′ Φερέιρα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ