Ξάνθη – ΕΝ Παραλιμνίου 3-1

Ξάνθη – ΕΝ Παραλιμνίου 3-1

Η Ξάνθη επικράτησε της ΕΝ Παραλιμνίου με 3-1 στο δεύτερο φιλικό στο Πράβετς, με τον Χρήστο Λισγάρα να πετυχαίνει τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της επί βουλγαρικού εδάφους, η Ξάνθη επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου με 3-1 της Ένωσης Νέων Παριλιμνίου, με τον Χρήστο Λισγάρα να σημειώνει τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του!

Ο Κίκο Ραμίρεθ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές της θρακιώτικης ομάδας και να βγάλει τα συμπεράσματά του, σε μία άκρως απαιτητική ημέρα καθώς το πρωινό του Σαββάτου υπήρχε προπόνηση.

Το 1-0 για την Ξάνθη έκανε ο Στάρτζεον στο 7ο λεπτό του αγώνα, ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα των Ακριτών, ενώ στο 21′ η κυπριακή ομάδα ισοφάρισε με τον Μουζαλίμη. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Χρήστος Λισγάρας, σκοράροντας αρχικά στο 44′ με σέντρα σουτ από μακρινή απόσταση και στο 51′ με κεφαλιά.

Ξάνθη: Άμπαντ (46′ Σάο Μπέντο), Μπαξεβανίδης (46′ Ντίρεσταμ), Λισγάρας (61′ Μαλεζάς), Καρασαλίδης (70′ Τενεκές), Σόσα (46′ Λεωντσάκος), Κοβάσεβιτς (46′ Ντε Λούκας), Καμαρά (46′ Θυμιάνης), Πολέττο (46′ Ντε Αμορίμ), Τζουρίτσκοβιτς (46′ Μπαριέντος), Στάρτζεον (46′ Φασίδης), Γκαργκαλατζίδης (46′ Φάκκης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ