Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Μάρκο Μάριν με την γκολάρα που πέτυχε παίρνει τον τίτλο του MVP. Καθοριστικός ο Οτζίτζα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μάρκο Μάριν έκρινε με το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννενα οδηγώντας τους μόνιμους πρωταθλητές στη φυσική τους θέση μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Προτό: Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα στο ματς καθώς οι στιγμές που ανησύχησε ήταν ελάχιστες. Κυρίως κάποιες ψηλές μπαλιές που βγήκε και καθάρισε εύκολα.

Ελαμπντελαουί: Δεν βρέθηκε και στην καλύτερη του μέρα ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού. Δεν βοήθησε επιθετικά ενώ ανασταλτικά δεν είχε ιδιαίτερα θέματα.

Ενγκελς: Αρκετά καλή παρουσία από τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό που κατάφερε να ανταπεξέλθει απέναντι στους επιθετικούς του ΠΑΣ.

Σισέ: Καλό ματς στο ανασταλτικό κομμάτι και από τον έτερο στόπερ του Ολυμπιακού που προσπάθησε στις στημένες φάσεις να βοηθήσει και επιθετικά.

Κούτρης: Στο πρώτο ημίχρονο πήρε πολλές φάσεις από την πλευρά του χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στην επανάληψη ήταν πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του.

Ρομαό: Αρκετά καλό ματς στο ανασταλτικό και μόνο κομμάτι του αγώνα ο Τογκολέζος μέσος. Δεν ανησύχησε ιδιαίτερα στον άξονα από τους παίκτες του ΠΑΣ.

Ταχτσίδης: Δεν ήταν καλός ο Έλληνας μέσος που έκανε αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις και γενικότερα δεν μπόρεσε να προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα του. Λογικά έγινε αλλαγή όταν ο Λεμονής αποφάσισε πως το σχήμα που είχε επιλέξει από την αρχή είχε αποτύχει.

Οτζίτζα: Μπορεί ο Μάριν να πέτυχε το γκολ-νίκη όμως ο Βέλγος είναι το σημείο αναφοράς για τους Πειραιώτες. Ο Οτζίτζα στο δεύτερο ημίχρονο πήρε πάνω του τον Ολυμπιακό έδωσε δύο ασίστ γκολ στον Ανσαριφάρντ με την δεύτερη να είναι το γκολ που κακώς δεν μέτρησε για τον Ολυμπιακό.

Φορτούνης: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν και αυτός μπερδεμένος στη διάταξη που επέλεξε ο Λεμονής με πέντε μέσους τον ένα πάνω στον άλλο. Στην επανάληψη ήταν καλύτερος και πήρε επιλογές.

Μάριν: Για ένα ακόμη ματς ο Γερμανός βρίσκει την λύση και χαρίζει τη νίκη στον Ολυμπιακό με το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε. Ο Μάριν παρότι συνολικά στο ματς δεν ξεχώρισε πέτυχε την κατάλληλη στιγμή το χρυσό γκολ.

Ανσαριφάρντ: Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Ιρανός, που όμως σκόραρε αλλά ο βοηθός είχε διαφορετική απόφαση.

Πάρντο: Μπήκε στο ματς την ώρα που ο Λεμονής έψαχνε λύσεις στο λάθος σύστημα που είχε επιλέξει. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα όμως τουλάχιστον υπήρχε μια επιλογή στα άκρα.

Τζούρτζεβιτς: Πέρασε στη θέση του Ανσαριφάρντ χωρίς να ξεχωρίσει.

Ζιλέ: Μπήκε στα τελευταία λεπτά στη θέση του τραυματία Σισέ παίζοντας ως στόπερ.

Λεμονής: Απέτυχε παταγωδώς το εγχείρημα του βασικού πλάνου χωρίς άκρα και με πέντε μέσους πίσω από τον Ανσαριφάρντ. Ο Ολυμπιακός δεν βλεπόταν για 60 λεπτά με τον Μάριν όμως, που παρεπιπτόντως δεν ήταν και στους παίκτες πρώτης γραμμής για τον Λεμονή, βρήκε το γκολ και ο Ολυμπιακός ξανά την κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ