ΠΑΟΚ : Επτά μέρες άδεια από Λουτσέσκου σε παίκτες

ΠΑΟΚ : Επτά μέρες άδεια από Λουτσέσκου σε παίκτες

Την Τρίτη (19/12) ο ΠΑΟΚ δίνει το τελευταίο του παιχνίδι για το 2017 στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα και μετά ακολουθεί γενναία άδεια στους παίκτες. 

Η νίκη στα Χανιά επί του Πλατανιά ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη της ψυχολογίας στον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρώτη θέση με το τέλος του πρώτου γύρου.

Οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχουν αλλάξει άρδην το κλίμα στην ομάδα, που πλέον προετοιμάζεται για το παιχνίδι στα Τρίκαλα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από την Θεσσαλική πόλη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να «σκορπίσουν» στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να τους δίνει άδεια επτά ημερών.

Στις 20 του μήνα είναι προγραμματισμένο ένα χαλάρωμα και στην συνέχεια το ποδοσφαιρικό τμήμα θα… κατεβάσει ρολά μέχρι τις 27 του μήνα, όταν και θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη αυτό το διάστημα για να συμμετάσχει στις μεταγραφικές συζητήσεις για τους «ασπρόμαυρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ