Λάμπρου: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον Άγιαξ, έχουμε πιθανότητες να περάσουμε»

Λάμπρου: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον Άγιαξ, έχουμε πιθανότητες να περάσουμε»

Ο Λάζαρος Λάμπρου μίλησε για τη φιλική νίκη επί της Φορτούνα Σιτάρντ, ενώ αναφέρθηκε και στους προσεχείς αγώνες με τον Άγιαξ.

Για τη φιλική νίκη επί της Φορτούνα Σιτάρντ αλλά και για τις επικείμενες αναμετρήσεις με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League, μίλησε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Λάζαρος Λάμπρου, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε: «Σε όλα τα φιλικά δείξαμε σοβαρό πρόσωπο. Από την αρχή της προετοιμασίας είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστεύω πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το πρώτο ματς με τον Άγιαξ.

Όλοι θα προτιμούσαμε κάποια άλλη ομάδα, γιατί ξέραμε ότι ήταν η πιο δύσκολη που θα μπορούσαμε να τύχουμε, αλλά το ίδιο ακριβώς σκέφτεται και ο Άγιαξ. Πιστεύω ωστόσο ότι έχουμε πιθανότητες για να περάσουμε».

Σε κάθε αγώνα πρέπει να κάνουμε υπέρβαση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Προσπαθώ να κερδίσω τον προπονητή. Θέλω να του δείξω ότι είμαι και εγώ εδώ και αξίζω στην ομάδα».

Για τα συναισθήματα του που επέστρεψε ως αντίπαλος καθώς ήταν πέρσι δανεικός στην Φορτούνα, είπε: «Περίμεναν ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουν αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρσι. Είδαν ότι είμαστε μία μεγάλη ομάδα και μιλάνε με κολακευτικά λόγια.

Το συναίσθημα ήταν πάρα πολύ ωραίο για εμένα, γιατί άκουγα το όνομα μου από τους οπαδούς και των δύο ομάδων και η στήριξη του κόσμου είναι πάντα σημαντική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ