Θα ολοκληρωθεί συντομότερα η υπογειοποίηση της «Αγιά Σοφιάς»

Θα ολοκληρωθεί συντομότερα η υπογειοποίηση της «Αγιά Σοφιάς»

Η υπογειοποίηση της «Αγιά Σοφιάς» φαίνεται πως είναι το κύριο μέλημα των ανθρώπων της ΑΕΚ και γι' αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λιγότερο χρόνο.

Το όνειρο όλων των φίλων της ΑΕΚ για να δουν έτοιμη την «Αγιά Σοφιά», αποκτώντας έτσι το δικό τους γήπεδο έπειτα από πολλά χρόνια, φαίνεται πως πλησιάζει ακόμα περισσότερο, καθώς μέρα με τη μέρα οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.

Μάλιστα ακόμα ένα καλό νέο ήρθε να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση, μιας και το έργο της υπογειοποίησης του νέου σταδίου των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να ξεκινήσει και αυτό άμεσα μετά την ανάρτηση της σχετικής εγκυκλίου στη «Διάγεια».

Οι άνθρωποι της «Έωσης» φαίνεται πως έχουν θέση σε προτεραιότητα το έργο αυτό και μάλιστα η ολοκλήρωση της κατασκευής είναι πολύ πιθανό να γίνει σε μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι είχε αρχικά υπολογιστεί.

Το χρονοδιάγραμμα έλεγε στις πρώτες εκτιμήσεις ότι θα χρειάζονταν 14 μήνες για να είναι έτοιμο, όμως πλέον αυτό αλλάζει και εκτιμάται πως μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και εννέα μήνες, με την ρεαλιστική και ασφαλή επιλογή να είναι κάπου στους 10-12 μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ