ΑΕΚ για Ιβανίλντο Φερνάντες!

ΑΕΚ για Ιβανίλντο Φερνάντες!

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Με τους Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου να βγάζουν προβλήματα τραυματισμών και τον Σβάρνα να μην μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο, η ΑΕΚ εξετάζει την αγορά για να αποκτήσει και δεύτερο κεντρικό αμυντικό αυτό το καλοκαίρι μετά τον Βράνιες.

Σύμφωνα με νέα πορτογαλικά δημοσιεύματα, η Ένωση κοιτάζει ξανά στην αγορά της Ιβηρικής με τον Ιβανίλντο Φερνάντες να βρίσκεται στο στόχαστρο της. Ο 23χρονος Πορτογάλος ανήκει στην Σπόρτινγκ μέχρι το 2022 και η πορτογαλική ομάδα κάνει σοβαρές σκέψεις για δανεισμό του.

Όπως αναφέρει η «O Jogo»: «Ο κεντρικός αμυντικός που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μορεϊένσε δοκιμάστηκε από τον Μαρσέλ Κάιζερ (σ.σ. τεχνικός της Σπόρτινγκ) αλλά δεν θα μείνει στα Λιοντάρια και θα αναζητήσει την τύχη του εκτός Πορτογαλίας.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός κόπηκε από τον Κάιζερ και δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων της Ελλάδας και της Τουρκίας όπως η ΑΕΚ και η Τραμπζονσπόρ. Πριν από μερικές μέρες προτάθηκε και στην Σπαλ.

Ο Φερνάντες θέλει να εξελιχθεί ως παίκτης γι’ αυτό και βασικός του στόχος είναι να φύγει από την Πορτογαλία για ένα άλλο πρωτάθλημα και ομάδα μεγαλύτερης δυναμικής. Η ΑΕΚ του Μιγκέλ Καρντόσο έχει κινηθεί πολύ στην πορτογαλική αγορά καθώς έχει πάρει και τον Φρανσίσκο Ζεράλδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ