ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για αριστερό μπακ

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για αριστερό μπακ

Μετά την απόκτηση του Εσίτι, στον ΠΑΟΚ, μεταγραφικά ανεβάζουν ρυθμό για την απόκτηση αριστερού μπακ με τον Μάριο Μπράνκο να έχει επικεντρωθεί σε δύο-τρεις περιπτώσεις παικτών από την Ιβηρική.

Η απόκτηση αμυντικού χαφ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με την μεταγραφή του Άντερσον Εσίτι από την Γάνδη. Ο ΠΑΟΚ, στα χαφ του έχει δυναμώσει αρκετά και πλέον έστρεψε την προσοχή του στην απόκτηση αριστερού μπακ.

Στην προετοιμασία, αυτό που διαπιστώθηκε είναι πως μόνο με τον Δημήτρη Γιαννούλη δεν μπορεί να βαδίσει η ομάδα μέχρι να επιστρέψει υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους ο Αντρέ Βιερίνια. Η χρησιμοποίηση του Ροντρίγκο, αριστερά δεν απέδωσε. Τις τελευταίες ώρες, και μετά από συζητήσεις του Μάριο Μπράνκο με τον Αμπέλ Φερέιρα, κρίθηκε απαραίτητο ο ερχομός ενός μπακ που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως αυτές των Γκιγέρμε Αρανά της Σεβίλης, αλλά και Ζέφερσον Νασιμέντο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στην πρώτη περίπτωση ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Γκιγέρμε Αρανά και πλέον πιέζει τη Σεβίλλη, για να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Η ισπανική ομάδα, απαιτούσε αρχικά 1,5 εκατ. ευρώ, για να παραχωρήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή, ενώ σε νέα επικοινωνία με την ομάδα της Ανδαλουσίας «έπεσε» κάτω από το εκατομμύριο. Το θέμα όμως με τον Αρανά είναι πως δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο κι αυτό είναι ένα θέμα καθώς οι θέσεις των ξένων ήδη έχουν καλυφθεί.

Η περίπτωση του Ζέφερσον είναι πιο εύκολη από τη άποψη πως οι πορτογάλοι δέχονται να παραχωρήσουν τον παίκτη με λιγότερα χρήματα καθώς δεν βρίσκεται στις επιλογές του Μαρσέλ Κάιζερ. Ταυτόχρονα έχει στην κατοχή κοινοτικό διαβατήριο εδώ και λίγους μήνες.

Επίσης τον 31χρονο αμυντικό γνωρίζει πολύ καλά και ο Αμπέλ Φερέιρα καθώς έχουν συνεργαστεί στη Μπράγκα. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες όταν ο Μπράνκο θα έχει μια επικοινωνία με την οικογένεια Σαββίδη προκειμένου να παρθεί η οριστική απόφαση για την τελική επιλογή που θα κάνει στη θέση του αριστερού μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ