Λαμία: Σε συζητήσεις με Πολωνό επιθετικό (vid)

Λαμία: Σε συζητήσεις με Πολωνό επιθετικό (vid)

Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Πολωνό επιθετικό Αρκάντιους Πιχ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μάκης Χάβος από την κοινή τους θητεία στην ΑΕ Λεμεσού τη σεζόν 2015-2016.

Μετά την προσθήκη του Λουκά Βύντρα και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Πλιάτσικα, η Λαμία φορτσάρει πλέον για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Λαμίας είναι ο Αρκάντιους Πιχ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σλασκ Βρότσλαβ. Ο Πολωνός επιθετικός είναι 34 ετών, έχει ύψος 1.75μ. και στο παρελθόν μεταξύ άλλων είχε αγωνιστεί σε Λέγκια Βαρσοβίας, ΑΕ Λεμεσού, Απόλλωνα Λεμεσού και Σίβασπορ. Οι δύο πλευρές μάλιστα βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Αρκάντιους Πιχ είναι ένας παίκτης, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μάκης Χάβος από την κοινή τους θητεία στην ΑΕ Λεμεσού τη σεζόν 2015-2016. Την περσινή σεζόν ο έμπειρος φορ έπαιξε σε 24 παιχνίδια με τα χρώματα της Σλασκ Βρότσλαβ, έχοντας 4 γκολ και 3 ασίστ σε 1.390 λεπτά συμμετοχής. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πιχ μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον σέντερ φορ, ως δεύτερος επιθετικός, ενώ έχει και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παίξει ως επιτελικός μέσος.

Ο Πιχ έχει αγωνιστεί επίσης τέσσερις φορές με το εθνόσημο, αλλά έχει να κληθεί σε αποστολή της Πολωνίας από το 2012.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ