Γιατί δόθηκε τρόπαιο στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη επί της Φένλο

Γιατί δόθηκε τρόπαιο στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη επί της Φένλο

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Φένλο με 1-0 και η ολλανδική ομάδα του απένειμε ένα τρόπαιο στη μνήμη του θρυλικού Χέρμουν Τέουβεν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2003 σε ηλικία 73 ετών.

Ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι του Σαββάτου επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι της Φένλο με 1-0, χάρη στο πολύ ωραίο γκολ του Αργύρη Καμπετσή.

Μια νίκη, πάντως, η οποία επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα και θα χρειαστεί να παραμείνει στα «πράσινα» πιτς για τις επόμενες 20 μέρες. Ο νεαρός άσος τραυματίστηκε από ένα μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου και θα χρειαστεί περίπου τρεις εβδομάδες για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρότι το παιχνίδι ήταν φιλικό, μετά την ολοκλήρωσή του οι Ολλανδοί απένειμαν στο Τριφύλλι ένα αναμνηστικό τρόπαιο. Ο λόγος; Κάθε χρόνο η Φένλο διοργανώνει ένα φιλικό για να τιμήσει τη μνήμη του Χέρμουν Τέουβεν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2003 σε ηλικία 73 ετών. Πρόκειται για έναν θρύλο του ολλανδικού συλλόγου, ο οποίος αγωνίστηκε σε 217 παιχνίδια με τα χρώματα της Φένλο και πέτυχε 70 γκολ.

Το τρόπαιο παρέλαβε ο Χρήστος Δώνης και στη συνέχεια το παρέδωσε στους συμπαίκτες του, οι οποίοι έβγαζαν φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασαν στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ