«Προς πώληση ο Νταμπό, δεν υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό»

«Προς πώληση ο Νταμπό, δεν υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, ο Ολυμπιακός δεν έχει καταθέσει ακόμα πρόταση στην Φιορεντίνα για τον Νταμπό.

Την περασμένη Παρασκευή τα ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Φιορεντίνα απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού για δανεισμό του Μπράιαν Νταμπό.

Σήμερα, τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα επανέρχονται στο θέμα του Γάλλου, τονίζοντας ότι η Φιορεντίνα θέλει να πουλήσει τον θηριώδη χαφ, αλλά ακόμα δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση. Οι Ιταλοί επισημαίνουν, μάλιστα, ότι παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, ο Ολυμπιακός δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση στους Βιόλα.

Παράλληλα, όπως και στα προηγούμενα ρεπορτάζ τους, αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Φιορεντίνα κοστολογούν τον Μπράιαν Νταμπό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ – προς το παρόν – δεν σκέφτονται τον δανεισμό του Γάλλου μέσου, παρά μόνο την πώλησή του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 27χρονος άσος την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 26 παιχνίδια με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ. Πριν την Φιορεντίνα έπαιξε στη Σεντ Ετιέν, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Μονπελιέ και την Μπλάκμπερν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ιταλοί εκτός από τον Ολυμπιακό συνεχίζουν να βάζουν στο κόλπο της απόκτησης του Νταμπό και τη Ναντ. Τα Καναρίνια, ωστόσο, επιθυμούν τον δανεισμό του παίκτη, χωρίς να έχουν δείξει πρόθεση για την αγορά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ