Αλέν: «Περήφανος που θα αγωνίζομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας» (pic)

Αλέν: «Περήφανος που θα αγωνίζομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας» (pic)

Ο Γάλλος τερματοφύλακας τόνισε ότι είναι περήφανος που θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του και τα μηνύματα καλωσορίσματος.

Χαρούμενος και περήφανος που θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού δήλωσε ο νέος τερματοφύλακας των Πειραιωτών, Μπόμπι Αλεν.

Ο Γάλλος πορτιέρο ήρθε στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού για να πλαισιώσει τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού και να προσφέρει μία ακόμα λύση στον Πέδρο Μαρτίνς. Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωσή του από τους Ερυθρόλευκους, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και τα μηνύματα καλωσορίσματος.

Συγκεκριμένα, ο Αλέν ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του με την φανέλα των Πειραιωτών και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Περήφανος που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό. Έτοιμος να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι με τους συμπαίκτες μου. Σας ευχαριστώ για την στήριξη και τα μηνύματα καλωσορίσματος».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Proud to join the biggest team in Greece @olympiacosfc Ready to win every game with the teammates 🔥 Thank you for your support and welcoming message 🔴⚪️ #newclub #newadventure #newcountry #newteammates #olympiacos #olympiacosfc #thrilos #pamethrile

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobby Allain (@bobbyallain) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ