«Ο Καντουρί και τις δύο φορές θα έφευγε λόγω FFP»

«Ο Καντουρί και τις δύο φορές θα έφευγε λόγω FFP»

Ο ατζέντης του Ομάρ Ελ Καντουρί, Ντιέγκο Ταβάνο αποκάλυψε πως ο Μαροκινός βρέθηκε δυο φορές κοντά στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ ελέω Financial Fair Play.

Ο εκπρόσωπος του Ομάρ Ελ Καντουρί Ντιέγκο Ταβάνο με δηλώσεις κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Αμπελ Φερέιρα για τον Μαροκινό άσο, αλλά και τους λόγους που η μεταγραφή του Ελ Καντουρί σε Πάρμα και Σταντάρ Λιέγης ναυάγησε.

Ο Ταβάνο όπως δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» τόνισε ότι δύο φορές ο παίκτης έφτασε κοντά στην αποχώρησή του από τον Δικέφαλο του λόγω του Financial Fair Play. Μάλιστα, η μεταγραφή του Μαροκινού στην Σταντάρ Λιέγης χάλασε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όταν αυτός ήταν σε ταξί και ετοιμαζόταν να πετάξει για Βέλγιο

«Ήμασταν σε παρόμοια κατάσταση πριν από ένα χρόνο. Ο Λουτσέσκου τον ήθελε πολύ και τον κράτησε πέρυσι. Φέτος με όσα είπε ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ δείχνει ότι τον θέλει και τον υπολογίζει πολύ. Ο Ελ Καντουρί ήταν άτυχος τιθς δύο προηγούμενες χρονιές. Είχε δύο τραυματισμούς που τον πήγαν πίσω. Τώρα είναι χαρούμενος που παίζει και μπορεί και βοηθάει την ομάδα του.

Είναι γεννημένος για να παίζει κεντρικός μέσος του αρέσει πολύ αυτή η θέση. Μπορεί να βγάλει το καλύτερο στοιχείο του που είναι η κάθετη πάσα. Ήταν έτοιμος να φύγει, αλλά η μοίρα του είναι συνδεδεμένη εδώ στον ΠΑΟΚ και πρέπει να δούμε το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ