Δώνης: «Έχω μείνει έκπληκτος με τον επαγγελματισμό των παικτών μου»

Δώνης: «Έχω μείνει έκπληκτος με τον επαγγελματισμό των παικτών μου»

Ο Γιώργος Δώνης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδο του Παναθηναϊκού τις τελευταίες 15 μέρες, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση και ολοκλήρωσε το στάδιο προετοιμασίας του στην Ολλανδία με το 0-0 απέναντι στην Μπρέντα.

Ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόοδο του Παναθηναϊκού τις τελευταίες 15 μέρες, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: «Γενικώς ήταν ένα δυνατό παιχνίδι σε πολύ όμορφο γήπεδο. Είδαμε τα πράγματα που θέλουμε μεσοεπιθετικά. Είναι δύσκολο γιατί είχαμε τα προβλήματα με τους Μπουζούκη, Κουρμπέλη ενώ και ο Δώνης είχε παίξει 70 λεπτά στο προηγούμενο παιχνίδι.

Έπρεπε να βρούμε λύσεις στην μεσαία γραμμή. Πέρα από τις 15 ημέρες της προετοιμασίας, ήταν ένα πολύ ωραίο διάστημα εκπαίδευσης στο οποίο έχουμε γυμναστεί καλά. Έχουμε βάλει τις πρώτες βάσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο μέχρι να ολοκληρωθεί το ρόστερ για να έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα.

Περίμενα ότι θα είμαστε πολύ βελτιωμένοι ατομικά και ομαδικά. Οι παίκτες μου έχουν δείξει τέτοιο επαγγελματισμό από την στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα μέχρι σήμερα που έχω μείνει έκπληκτος».

Για τις μεταγραφές: «Δεν είναι εύκολο για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο βαθμό ετοιμότητας να είναι 2-3 βδομάδες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να έχουμε μία πολύ δυνατή 20άδα. Δυσκολευόμαστε στην μεταγραφή μέσου και κεντρικού αμυντικού, ελπίζουμε να ολοκληρωθεί το παζλ στο επόμενο διάστημα. Είναι σημαντικό να βρούμε το κομμάτι που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ