Οι επόμενες μεταγραφές του Παναθηναϊκού

Οι επόμενες μεταγραφές του Παναθηναϊκού

Από τέσσερις έως έξι ή κι επτά μεταγραφές μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τους Κολοβό, Ζαχίντ, Νούνες, Μολό, Κόναν, αλλά για τον τελευταίο τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά και το φιλικό με τη Μπεσίκτας.

Το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός, όμως, δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να κάνει ακόμα τέσσερις μεταγραφές. Μίνιμουμ. Έναν κεντρικό αμυντικό, έναν κόφτη, ένα «οκτάρι» και έναν φορ.

Αν περισσέψουν χρήματα, δηλαδή έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές με λιγότερα απ’ όσα υπολογίζει ο Νταμπίζας κι εξοικονομηθούν χρήματα από τους κομμένους (διότι ανεξάρτητα τι λένε στον Παναθηναϊκό, οι Μουνιέ, Οικονόμου όσο δεν φεύγουν επιβαρύνουν το κόστος με 1,1 εκατ. ευρώ μεικτά), τότε δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλη κίνηση. Ενδεχομένως έναν ακόμα εξτρέμ…

Φυσικά το πλάνο θα διαφοροποιηθεί σε περίπτωση πώλησης. Ο Χατζηγιοβάνης μοιάζει ο επικρατέστερος κι αν φύγει τότε σίγουρα θα έρθει ένας ακραίος στη θέση του. Μπορεί να υπάρχει πληθώρα παικτών στα άκρα, αφού εκτός από τους Κολοβό, Μολό, εκεί είναι σε θέση να αγωνιστούν και οι Μπουζούκης, Ζαχίντ, Εμμανουηλίδης, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ ο Γιώργος Δώνης έχει χρησιμοποιήσει στα φιλικά σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και τον Καμπετσή. Αν μείνει ο Κόναν, να σημειωθεί ότι κι αυτός για τα άκρα υπολογίζεται.

Υπάρχει, παράλληλα, η πιθανότητα να έρθει πρόταση και για τον Διούδη, ο οποίος είναι εξαιρετικός στην προετοιμασία. Στην περίπτωση που προκύψει προσφορά από το εξωτερικό και παραχωρηθεί, είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει αντικαταστάτη. Ακόμα κι αν μείνει, όμως, ο Διούδης, στο «τριφύλλι» κάνουν σκέψεις να δώσουν δανεικό τον Κότσαρη, που επίσης έχει φανερώσει στα φιλικά το ταλέντο του, σε μία ομάδα (στη β’ κατηγορία ή στην Κύπρο) για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να εξελιχθεί και να φέρουν έναν πιο έτοιμο γκολκίπερ πίσω από τον Διούδη.

Αλλά αυτή είναι απλώς μία σκέψη. Το σίγουρο είναι ότι ο Νταμπίζας, έχει λίστα και με γκολκίπερ, προκειμένου να είναι έτοιμος στην περίπτωση πώλησης του Διούδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ