Μαρσέλο ο εκλεκτός του Καρντόσο για την κιτρινόμαυρη άμυνα

Μαρσέλο ο εκλεκτός του Καρντόσο για την κιτρινόμαυρη άμυνα

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αγορά ψάχνοντας έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό και ο Μιγκέλ Καρντόσο φαίνεται πως έχει καταλήξει σε έναν παλιό του γνώριμο, τον Μαρσέλο.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο βλέπει όλα του σχεδόν τα «θέλω» να ικανοποιούνται από την ΑΕΚ η οποία τον περιβάλει με την απαραίτητη εμπιστοσύνη, υλοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τον μεταγραφικό σχεδιασμό που έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος.

Τώρα, σε μια από τις τελευταίες κινήσεις που απομένουν για την Ένωση, γίνεται η προσπάθεια ανεύρεσης ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με την Live Sport, ο Καρντόσο έχει προκρίνει την περίπτωση του Μαρσέλο, 30χρονου στόπερ των  Chicago Fire του MLS.

Ο προπονητής της Ένωσης έχει πολύ καλή γνώμη για τα προσόντα του ποδοσφαιριστή, από την κοινή τους συνύπαρξη στη Ρίο Άβε (2017-2018) η οποία μάλιστα συνέπεσε και στην καλύτερη σεζόν στην καριέρα του Μαρσέλο βάσει αριθμών.

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα αντιμετωπίζει προβλήματα προσαρμογής στις (ΗΠΑ) αφού πήγε εκεί μόλις τον περασμένο χειμώνα και ψάχνεται να αποχωρήσει. Το γεγονός αυτό ίσως αποτελέσει ατού για την Ένωση σε περίπτωση που κινηθεί για τον παίκτη την ώρα που η απόκτησή του χαρακτηρίζεται «δύσκολη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ