Τα δεδομένα για την απόκτηση επιθετικού και η περίπτωση του Μπλάνκο

Τα δεδομένα για την απόκτηση επιθετικού και η περίπτωση του Μπλάνκο

Στον ΠΑΟΚ, εξετάζουν την προοπτική ενίσχυσης της γραμμής κρούσης με την περίπτωση του Γκουστάβο Μπλάνκο, μέχρι στιγμής να ξεχωρίζει.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να έχουν ως πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση αριστερού μπακ, άλλωστε το είχε τονίσει ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Μάριο Μπράνκο στην παρουσίαση του Αμπέλ Φερέιρα, όμως δεν θα έλεγαν όχι στην προσθήκη ενός επιθετικού.

Οι Ασπρόμαυροι διαθέτουν δύο νεαρούς επιθετικού, Άκπομ και Σφιντέρσκι, αρκετά φιλόδοξους και με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Αυτό όμως δεν φτάνει, καθώς φέτος οι στόχοι είναι αρκετά υψηλοί σε κάθε διοργάνωση και χρειάζονται περισσότερα… πόδια. Στο Δικέφαλο, είναι της άποψης πως με τον ερχομό ενός ποδοσφαιριστή με μεγαλύτερες παραστάσεις θα φέρει έναν μεγαλύτερο ανταγωνισμό στην ομάδα που θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους.

Όπως ενημερωθήκατε χθες από to10.gr στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο 27χρονος επιθετικός της Σαχτάρ Γκουστάβο Μπλάνκο. Η περίπτωση του δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τα ψηλά κλιμάκια της ομάδας. Ο Αργεντινός επιθετικός «αρέσει» στον Αμπέλ Φερέιρα  καθώς πιστεύει πως θα προσθέσει ακόμη περισσότερη ισχύ στην επίθεση. Όταν τέθηκε το θέμα στην συζήτηση, άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Σαχτάρ, αλλά αγωνίζεται στη Μάλαγα ως δανεικός.

Για τους Ουκρανούς, ο Μπλάνκο, δεν υπολογίζεται και αυτό φάνηκε και στον τελικό του Super Cup Ουκρανίας που δεν πήρε ούτε καν θέση στην αποστολή με τον Λουίς Κάστρο να προτιμά για τον πάγκο τον 18χρονο Ντανίλο Σικάν. Από την άλλη πλευρά η Μάλαγα θα ήθελε πολύ να κρατήσει τον Αργεντινό επιθετικό στο ρόστερ της. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες την επιθυμία του να μείνει στο ισπανικό πρωτάθλημα εξέφρασε και ο ίδιος ο παίκτης μέσω του πατέρα του Μαρσελίνο. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μάλαγα μοιάζουν με ανυπέρβλητο εμπόδιο. Παρότι οι ισπανοί έχουν ενημερωθεί από τη Σαχτάρ πως θέλει να πουλήσει τον Αργεντίνο σε μια αρκετά προσιτή τιμή και όχι να τον δώσει πάλι δανεικό αδυνατεί να κάνει έστω μια αντιπρόταση

Ο Γκουστάβο Μπλάνκο έχει συμβόλαιο με την Ουκρανική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2020, δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως καταλαμβάνει θέση ξένου παίκτη. Ο Αργεντινός έχει φορέσει στην καριέρα του κατά σειρά, τις φανέλες των Άρσεναλ Ιαραντί, Νεπορτίβο Μερλο, Ανζί, Γουιντάντ, (ομάδα από το Μαρόκο), Ασιρίσκα, Κάρπατι, Σαχτάρ και Μάλαγα. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε με την φανέλα της Μάλαγα αγωνίστηκε σε 42 επίσημους αγώνες μέτρησε εννιά γκολ και επτά ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Ο Μπλάνκο δεν είναι ο μοναδικός επιθετικός που βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου. Υπάρχουν κι άλλα ονόματα από την αγορά της Ρωσίας, αλλά και από την Ιβηρική. Όλα τα ονόματα θα εξετασθούν και χωρίς βιασύνη, καθώς απομένει ένας ολόκληρος μήνας για να κλείσει η μεταγραφική σεζόν θα αποφασισθεί ποιος μπορεί να αποκτηθεί και να έρθει στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ