«Τεσσάρα» στην Εβερτον από την Κ19 του Ολυμπιακού!

«Τεσσάρα» στην Εβερτον από την Κ19 του Ολυμπιακού!

Οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο τους φιλικό επί βρετανικού εδάφους επικράτησαν της Εβερτον με 4-2.

Στην Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Νότιγχαμ βρίσκεται η Κ19 του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να πραγματοποιούν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι Πειραιώτες την Τρίτη έδωσαν ένα πολύ σπουδαίο φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της Εβερτον και μάλιστα τα πήγαν εξαιρετικά, επικρατώντας με ανατροπή 4-2! Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο φιλικό που έγινε στο προπονητικό κέντρο των «ζαχαρωτών», το «Finch Farm», και ικανοποίησαν απόλυτα τον Ισπανό προπονητή.

Η αγγλική ομάδα, προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Ντόμπιν (27’) και Χιούζ (πεν, 35’) ωστόσο η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους Πειραιώτες. Ο Βοΐλης μείωσε σε 2-1 στο 60’ μετά από σέντρα του Κατσαβάκη και ωραίο γυριστό σουτ, ενώ στο 72’ ήρθε η ισοφάριση με τον Λιάτσο να «γράφει» το 2-2. Στο τελευταίο 15άλεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και με γκολ των Μπουλάρι στο 81’ (πάσα Λιάτσου) και Τσέλιου στο 84’ (ασίστ Κεραμίδα) πήρε τη νίκη με 4-2.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα του Ρικάρντο Πέρες, η οποία την Τετάρτη θα δώσει νέο φιλικό, αυτή τη φορά με την Γουένσντεϊ στο Σέφιλντ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Στουρνάρας (Παπαδούδης 46’), Τσάβος (Ντουμάνης 46’), Μαρτίνης (Κεραμίδας 66’), Γκοτζαμανίδης (Ασλανίδης 66’), Κατσογιάννης (Μποσκουΐδης 66’), Νεοφυτίδης (Σαπουντζής 66’), Φέκκας (Νικόλης 66’), Κατσαβάκης (Τσέλιος 66’), Βοΐλης (Μπουλάρι 66’), Σουρλής (Κασέμι 66’), Μαρίνος (Λιάτσος 66’).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ