Διδακτική ήττα για την Κ19 του Ολυμπιακού

Διδακτική ήττα για την Κ19 του Ολυμπιακού

Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν σε φιλικό από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ με 4-2, σε ένα ματς που ο Ρικάρντο Πέρες έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία

Το δεύτερο φιλικό της επί βρετανικού εδάφους έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Κ19 του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να γνωρίζουν την ήττα από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ με 4-2. Ένα πολύ δυνατό τεστ για τους Πειραιώτες, με τον Ρικάρντο Πέρες να βγάζει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στην «ερυθρόλευκη» προετοιμασία.

Οι «κουκουβάγιες», πέτυχαν τα τρία πρώτα γκολ του ματς με Γκραντ (38’), Σόου (50’) και Χουντ (52’) με τον Θρύλο να βγάζει αντίδραση μειώνοντας σε 3-1 με τον Μαρίνο στο 61ο λεπτό, έπειτα από ωραίο «1-2» και ασίστ του Βοΐλη. Ο Βοΐλης ήταν αυτός που πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας στο 81’, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Νεοφυτίδη, απαντώντας έτσι στο τέρμα του Μπόρουκοφ νωρίτερα (63’).

Η προετοιμασία στο Νότιγχαμ της Αγγλίας συνεχίζεται, ενώ το επόμενο φιλικό τεστ είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (3/8), απέναντι στη Φόρεστ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Παπαδούδης (Στουρνάρας 46’), Κεραμίδας, Ντουμάνης, Μποσκουΐδης, Ασλανίδης, Νικόλης, Σαπουντζής, Κασέμι, Τσέλιος, Συρμής (Λιάτσος 33’), Μπουλάρι.

Στο 60ο λεπτό πέρασαν στο ματς οι: Σουρλής, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Βοΐλης, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Μαρίνος, Τσάβος, Κατσαβάκης, Κατσογιάννης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ