Φήμες για Παναθηναϊκό και Nova

Φήμες για Παναθηναϊκό και Nova

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την ΕΡΤ, όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση Μετόχων της Δημόσιας Τηλεόρασης και οδεύει προς Nova.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως οδεύει προς Nova πλέον, καθώς όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση Μετόχων της Δημόσιας Τηλεόρασης, «τελειώνει» από την ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, το φλερτ ανάμεσα στο τριφύλλι και το συνδρομητικό κανάλι είναι υπαρκτό εδώ κι αρκετό καιρό, όμως όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει σε «γάμο». Οι πράσινοι αποτελούν παρελθόν από τη Δημόσια Τηλεόραση και είναι θέμα χρόνου η συμφωνία με τη Nova.

Ο Παναθηναϊκός εισέπραττε 4,2 εκατ. ευρώ από την ΕΡΤ με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι να είναι διετούς διάρκειας. Ωστόσο, η Nova έχει προσφέρει στο τριφύλλι περισσότερα χρήματα, όπως είναι γνωστό εδώ κι αρκετές εβδομάδες, με το deal να «αγγίζει» τα 5 εκατ. ευρώ.

Μετά την απόφαση στη Γενική Συνέλευση Μετόχων της Δημόσιας Τηλεόρασης, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση άλλης τηλεοπτικής στέγης και είναι θέμα ημερών να μεταδίδονται στη Nova τα εντός έδρας παιχνίδια του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός μετά από διάλειμμα ενός έτους επιστρέφει στο συνδρομητικό κανάλι, όπου και άνηκαν τα δικαιώματα του για αρκετά χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ