Θεοδωρίδης : «Θα είμαστε πρώτοι και στο τέλος του πρωταθλήματος»

Θεοδωρίδης : «Θα είμαστε πρώτοι και στο τέλος του πρωταθλήματος»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, που του εξασφάλισε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία του πρώτου γύρου.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) που του επέτρεψε να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Επίσης ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων υποσχέθηκε το πρωτάθλημα στους οπαδούς της ομάδας, ενώ προανήγγειλε και μεταγραφές τον Ιανουάριο λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός θέλει τίμιο και καθαρό ποδόσφαιρο και δεν έχει ανάγκη κανέναν. Είναι υπερομάδα, θα κάνει τις μεταγραφές που πρέπει και θα προχωρήσει μπροστά. Έχει δώσει τους περισσότερους βαθμούς στην Ελλάδα και υπολογίζονται και τα προκριματικά. Δεν έχει σημασία το ότι αποκλειστήκαμε από τις Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους».

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε και για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στον οποίο αφιέρωσε τη νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον πρόεδρό μας που τον έχουν κυνηγήσει τόσο πολύ, δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Τα πέντε εκατομμύρια φιλάθλων τον αποθεώνουν, συντηρεί την ομάδα, τον Πειραιά, ότι φτωχοί υπάρχουν σε αυτόν καταλήγουν και αυτός λύνει όλα τα προβλήματα. Λέγανε πως το είχαν σίγουρο πως θα ήταν πρωταθλητές χειμώνα και έλεγαν πως θα πάρουν και το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός με οτιδήποτε διαιτησία, έχει τέτοια δύναμη και τέτοιο λαό, που θα τους πατήσει όλους. Έχει αρχίσει και γίνεται ο παλιός Ολυμπιακός που θέλω εγώ. Τα δίνουν όλα».

Μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων τόνισε πως οι Πειραιώτες θα είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος και στο τέλος της χρονιάς, ενώ παραδέχθηκε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, κ. Τζήλος, είναι από τους καλούς, απλά ήταν πολύ αγχωμένος. «Είμαστε πρωταθλητές χειμώνα ύστερα από έναν τεράστιο αγώνα. Με εχθρούς και δαίμονες εναντίον του ο Ολυμπιακός κατάφερε να τερματίσει πρώτος να είναι σίγουροι πως έτσι θα τερματίσουμε και στο τέλος του πρωταθλήματος» είπε αρχικά ο Θεοδωρίδης για να συμπληρώσει:

«Σε επτά αγώνες μας αδίκησαν, να ψάξουν να βρουν ποιοι είναι αυτοί που φταίνε. Έχω αναλύσεις διαιτητών ξένων που λένε πως έχουν γίνει εγκλήματα στον πρώτο γύρο. Να φύγουν κάτι Στυλιάρας, Κομίνης, Μάνταλος, Καλογερόπουλος και τέτοια. Να έρθουν νέα παιδιά, όχι σαν τον σημερινό, που είναι καλός διαιτητής αλλά ήταν πολύ σφιγμένος και του το είπα. Έπρεπε στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ να έχει πάρει κόκκινη κάρτα. Έδειξε σε εμάς τρεις κάρτες, αν είναι δυνατόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ