Παναθηναϊκός: Σκέψεις και για άλλον εξτρέμ, φουλάρει για «εξάρι»!

Παναθηναϊκός: Σκέψεις και για άλλον εξτρέμ, φουλάρει για «εξάρι»!

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει έως τώρα Κολοβό και Μολό, που αγωνίζονται στα άκρα, αλλά έχει τα μάτια του ανοιχτά και για άλλον εξτρέμ, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Χατζηγιοβάνη. Κλείνει από μέρα σε μέρα ο αμυντικός μέσος

Η απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού και του Γιοάν Μολό ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα άκρα του Παναθηναϊκού. Δύο παίκτες που ταιριάζουν απόλυτα στο 4-3-3 που χρησιμοποιεί ο Δώνης, με ευχέρεια να πατάνε στην αντίπαλη περιοχή και να απειλούν, εξαιρετικοί στο ένας εναντίον ενός και ικανότατοι στην κόντρα επίθεση.

Η απόκτηση των συγκεκριμένων παικτών, η παρουσία του Χατζηγιοβάνη και του Εμμανουηλίδη, αλλά και η χρησιμοποίηση του Χατζηθεοδωρίδη σε θέση εξτρέμ δίνει στον Δώνη αυτή τη στιγμή την ευκαιρία να έχει αρκετές επιλογές. Και να μην σκοπεύει να στείλει και πάλι στη… γραμμή τον Μπουζούκη, όπως έκανε σε αρκετά ματς πέρσι.

Ωστόσο, αυτή η σύνθεση των εξτρέμ δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα παραμείνει ίδια. Το θέμα Χατζηγιοβάνη εξακολουθεί να είναι ρευστό, ο Εμμανουηλίδης μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ να αποχωρήσει ως δανεικός και ο Παναθηναϊκός έχει τα μάτια του ανοιχτά στην αγορά για την εξεύρεση και τρίτου εξτρέμ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό πιθανότατα θα γίνει ανεξάρτητα από το θέμα του Χατζηγιοβάνη και αν θα πουληθεί ή όχι.

Οι «πράσινοι» έχουν απευθυνθεί ήδη σε ατζέντηδες για να φέρουν προτάσεις για παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα, ενώ ο Νίκος Νταμπίζας δεν έκλεισε τις πόρτες που είχε ήδη ανοίξει όταν ο Παναθηναϊκός έκλεισε και έφερε τον Μολό. Κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πως υπάρχει στο πλάνο κι άλλος ακραίος μεσοεπιθετικός.

Επιπλέον, όπως παραδέχτηκε και ο Δώνης, αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό έχει η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου. Διότι η αμυντική γραμμή έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής στην Ολλανδία, κάτι που έφερε πιο πάνω στη μεταγραφική ατζέντα του Παναθηναϊκού τον παίκτη στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Κάτι πάντως που δε σημαίνει πως αν… αύριο ο Σένκεφελντ (που παραμένει πρώτος στόχος για την άμυνα) απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό δε θα σπεύσουν οι «πράσινοι» να τον κάνουν δικό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ