Η πρόταση του ΠΑΟΚ στον Ενρίκε

Η πρόταση του ΠΑΟΚ στον Ενρίκε

Στις επαφές του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Πέδρο Ενρίκε, υπήρξε θετική ανταπόκριση στην πρόταση για επέκταση του συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο. Ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στην Τούμπα και όχι να φύγει και πάλι δανεικός.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr σε προηγούμενα ρεπορτάζ ο μάνατζερ του Πέδρο Ενρίκε βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για συζητήσεις με την πλευρά του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου επιθετικού. Στις επαφές που υπήρξαν ο Μάριο Μπράνκο πρότεινε την επέκταση για ένα ακόμα χρόνο με αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του.

Η πλευρά του 28χρονου επιθετικού ήταν θετική στην πρόταση του ΠΑΟΚ, όμως ξεκαθάρισε πως ο Ενρίκε δεν επιθυμεί να φύγει και πάλι δανεικός. Ο Βραζιλιάνος μέσω του εκπροσώπου του υποστήριξε πως θέλει να παραμείνει στην Τούμπα και να παλέψει για να διεκδικήσει θέλει βασικού στην ομάδα.

Αντίδραση από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν υπήρξε καθώς θα γίνει μια συνάντηση του αθλητικού διευθυντή με το τεχνικό τιμ για να αποφασίσουν για το πως θα χειριστούν το θέμα. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών αναμένεται να συνεχιστούν μετά τα παιχνίδια με τον Άγιαξ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ