Δεν ασχολείται με Μπενζιά ο Ολυμπιακός

Δεν ασχολείται με Μπενζιά ο Ολυμπιακός

Οι Τούρκοι στέλνουν τον Γιασίν Μπενζιά στον Ολυμπιακό, όμως πηγές αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι δεν ασχολούνται με τον Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό

Ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά τον αντικαταστάτη του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Οι ερυθρόλευκοι ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Γιασίν Μπενζιά, με τούρκικα δημοσιεύματα να θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία με τη μορφή δανεισμού, όμως πηγές αναφέρουν πως πλέον ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τον Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό της Λιλ.

Συγκεκριμένα, Τούρκος δημοσιογράφος έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές των δύο πλευρών όμως έχει «παγώσει» η περίπτωση του, με τους Πειραιώτες να κοιτάζουν κι αλλού. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ασχολείται τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Πηγές μάλιστα μέσα από την ομάδα αναφέρουν ότι ο Μπενζιά δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Λιλ στη Φενέρμπαχτσε και έπαιξε σε 13 ματς στην Τουρκία.

Δείτε την ανάρτηση του Τούρκου δημοσιογράφου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ