«Πρόταση του Ολυμπιακού στον Ματέο Γκαρσία»

«Πρόταση του Ολυμπιακού στον Ματέο Γκαρσία»

Η Λας Πάλμας ψάχνει τρόπο να παραχωρήσει τον Ματέο Γκαρσία και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στα «καναρίνια».

Ο Ματέο Γκαρσία μπορεί να βρίσκεται στην Λας Πάλμας, αλλά η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά φαίνεται πως ετοιμάζει την εκκαθάριση του ρόστερ της, με αποτέλεσμα ένας από τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Πέπε Μελ να είναι ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «La Provincia» τα «καναρίνια» φαίνεται πως έχουν δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Ελληνικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, ενώ υπάρχει στο «κόλπο» βρίσκεται και η Μπέρμπιγχαμ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα πως υπήρξε συνάντηση του προέδρου, Μίγκελ Άνχελ Ραμίρεζ, του αθλητικού διευθυντή, Ρόκο Μαϊορίνο και του υπεύθυνου σκάουτινγκ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για να δουν ακριβώς τι θα συμβεί με το ρόστερ χωρίς να υπάρξει όμως κάτι παραπάνω.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη σεζόν ο Ματέο Γκαρσία αγωνίστηκε σε συνολικά 32 αγώνες (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) με τον Άρη μετρώντας συνολικά 11 γκολ, ενώ πρόλαβε να μοιράσει και μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ