Στο μυαλό του Μαρτίνς για Σουντανί

Στο μυαλό του Μαρτίνς για Σουντανί

Ο Πορτογάλος πήρε στην λίστα τον 32χρονο εξτρέμ γιατί βλέπει ανεβασμένο τον Αλγερινό. Τι θέλει να πετύχει ο 49χρονος τεχνικός, το πλάνο του για την αξιοποίηση του παίκτη και η προσπάθεια του Αφρικανού στο Ρέντη.

Να λοιπόν που ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε την κίνηση που ήθελαν να δουν όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η παρουσία του Χιλάλ Σουντανί στην ευρωπαϊκή λίστα των ερυθρόλευκων για τα παιχνίδια με την Μπασάκσεχιρ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής των πειραιωτών αποφάσισε να έχει στην διάθεση του τον 32χρονο εξτρέμ και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι σκέψεις που οδήγησαν τον 49χρονο τεχνικό στην συγκεκριμένη επιλογή. Γιατί η αλήθεια είναι πως ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού πήρε την συγκεκριμένη απόφαση βλέποντας τον παίκτη του να κάνει μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Έδειξε δηλαδή με την στάση του ο Σουντανί πως θέλει να «μπει» άμεσα στην ομάδα του για να βοηθήσει. «Φώναξε» ο Αλγερινός ακραίος επιθετικός στον Μαρτίνς ότι μπορεί να ποντάρει πάνω του στα δύο παιχνίδια με την τουρκική ομάδα.

Και η προσπάθεια που έκανε ο διεθνής άσος των ερυθρόλευκων δεν πέρασε απαρατήρητη καθώς έχουμε επανειλημμένα επισημάνει πως ο Μαρτίνς δεν είναι προπονητής που θα αδικήσει παίκτη του. Αν ο Πορτογάλος δει ότι ένας παίκτης του κάνει μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις τότε θα του δώσει την ευκαιρία.

Ο Σουντανί είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και όσο περνά ο καιρός θα ανεβάζει επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί θεωρούν πως είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά για τους ερυθρόλευκους την φετινή σεζόν και ο Μαρτίνς έβαλε τον Αλγερινό στην λίστα για πολλούς λόγους.

Πρώτα απ’ όλα θα έχει στην διάθεση του έναν ακόμα «πόλο» δημιουργίας από τα άκρα. Έναν παίκτη που θα μπορεί να δώσει ταχύτητα στην επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού από τα «φτερά».

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ο Αλγερινός είναι εξτρέμ που πατάει πολύ στην αντίπαλη περιοχή κι αυτό είναι κάτι που το ζητάει ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού.

Επίσης θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο έμπειρος άσος της ομάδας του λιμανιού δίνει μια πολύ καλή επιλογή στον προπονητή του, σε ότι έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης. Ο Σουντανί μπορεί να παίξει σέντερ φορ κι αυτό είναι ένα «σενάριο» που υπάρχει πάντα στο μυαλό του προπονητή του Ολυμπιακού. Επίσης ένα πολύ σημαντικό στοιχείο αφορά την ευχέρεια του Αλγερινού άσου στο σκοράρισμα. Ο Σουντανί βρίσκει δίχτυα και αυτό μέτρησε πολύ στην απόφαση του Μαρτίνς να πάρει τον Αλγερινό στην λίστα παρά το ότι ο Σουντανί δεν είναι 100% έτοιμος.

Η ουσία για τον Ολυμπιακό είναι πως ο διεθνής εξτρέμ έχει δουλέψει πολύ το τελευταίο δεκαήμερο στο Ρέντη και δείχνει πως είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του. Γι’ αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς του δίνει την ευκαιρία και τον συμπεριέλαβε στην λίστα για τα δύο ματς με την Μπασάκσεχιρ. Ποιος ξέρει, μπορεί ο Αλγερινός ν’ αποδειχθεί πολύτιμος στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ